WE SHIP WORLD WIDE / FREE DELIVERY FROM DKK 500 / 1-3 DAYS DELIVERY

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Denne politik omhandler behandling af personlige oplysninger, som NORDICMODERN indsamler og behandler omkring vores kunder. 


NORDICMODERN er dataansvarlig og al henvendelse skal ske på:  pk@nordicmodern.dk 


1. COOKIE POLITIK

NORDICMODERN.dk bruger Cookie med det formål at optimere vores webshop, så det giver den bedst tænkelige oplevelse for vores kunder. 
En cookie er en betegnelse for forbruger adfærd på et netværk og som vil blive registreret med henblik på at gøre en hjemmeside mere brugervenlig. 
Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies. 


2. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL?

Når du som kunde besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig. For eksempel hvilken type browser bruger du som kunde, hvilke søgetermer bruger du som kunde på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.
Når du køber et produkt på www.nordicmodern.dk, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig - navn, adresse, e-mailadresse, telefon nr., det vil sige udelukkende data der skalbruges for at kunne levere, fakturere og komme i kontakt med dig i forbindelse med et køb.


3. FORMÅL FOR INDSAMLING AF DATA

Indsamling af oplysninger er nødvendigt for, at vi løbende kan forbedre nordicmodern.dk og samtidig tilbyde vores kunder relevante tilbud, nyheder og events. Indsamling af personlige oplysninger, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale mellem os og dig. (Persondataforordningens artikel 6, stk 1, litra b)
Vi indsamler kun de oplysninger, som du giver samtykke til, ved tilmelding til vores nyhedsbrev.


4. DATABEHANDLER 

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af hjemmesiden. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end at hjælpe NORDICMODERN inhouse. 


5. RETTIGHEDER

NORDICMODERN som nu er dataansvarlig for NORDICMODERNs kunders personlige oplysninger, gør opmærksom på deres rettigheder.
Du er til enhver tid berettiget til at sende en skriftlig besked omkring hvilke oplysninger, vi har registreret omkring dig samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger.
Du har ret til at få rettet fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig. 
I visse tilfælde har du ret til at få alle personoplysninger slettet af os og tilbagekalde dit samtykke.
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring via nyhedsbrev.
Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på: pk@nordicmodern.dk
Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/


6. SLETNING AF PERSONDATA

Personoplysninger gemmes højst i 5 år. Oplysninger som vi har indsamlet vil vi slette helt. Såfremt du framelder dig vores nyhedsbrev, vil dine oplysninger blive slettet automatisk.


7. SIKKERHED

Kun medarbejdere har adgang til personoplysninger for at udføre deres arbejde.


8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden under privat politik. 

*NORDICMODERNs Persondata Politik blev sidst opdateret: Den 25. Juni 2021